Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Bygg din utdelningsportfölj: Här är utdelningsaktierna med högst och stabilast direktavkastning just nu"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Bygg din utdelningsportfölj: Här är utdelningsaktierna med högst och stabilast direktavkastning just nu"

Kvällskollen:

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Bygg din utdelningsportfölj: Här är utdelningsaktierna med högst och stabilast direktavkastning just nu" som skrevs av Börskollen eller "Hernhag: Fem värdeaktier och två värdefällor" av Privata Affärer – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Bygg din utdelningsportfölj: Här är utdelningsaktierna med högst och stabilast direktavkastning just nu

Vill du bygga din egen utdelningsportfölj? Ska man då satsa på utdelningsaktierna med högst direktavkastning eller de som historiskt har uppvisat den mest stabila?  Här kan du läsa mer och ta del av topplistor..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Dagens aktierekommendationer – Axfood med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 28 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Danske Bank..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Skillnaden mellan en värdeaktie och värdefälla kan vara hårfin. Privata Affärers expert Marcus Hernhag har dykt ned bland de lågt..

3. Hernhag: Fem värdeaktier och två värdefällor

Skillnaden mellan en värdeaktie och värdefälla kan vara hårfin. Privata Affärers expert Marcus Hernhag har dykt ned bland de lågt värderade aktierna på börsen och identifierat fem värdecase – men även två..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

4. Vinnare & Förlorare - Axfood och H&M pressas av sänkta rekommendationer

Stockholmsbörsen har handlats runt nollstrecket under den inledande handeln på torsdagen. Efter cirka 60 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,18 procent till 2 126,42. Indexet har under dagen rört sig inom..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

5. Topplistor: Äger du några av Sveriges eller USAs största bolag?

Till att börja med, hur mäter man ett företags storlek? Det går att använda flera olika metoder för att definiera storleken på en verksamhet och det är egentligen omöjligt att säga vilket som är det bästa...

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

6. Ledtrådar: Ryssland saknar viktiga reserver

De ryska försvarsstyrkorna verkar så utspridda att bedömare nu tror att Ryssland saknar förmågan att samla reserver om Ukraina bryter igenom de nuvarande linjerna. Ukrainas motoffensiv har långsamt nött ner det..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

7. Lista: Dagens insynsaffärer - MGI:s vd Remco Westermann köper ytterligare aktier

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 28 september finner vi bland annat "MGI:s vd Remco Westermann köper ytterligare aktier" och "Fidelity flaggar upp i BHG"...

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Att hitta den bästa banken är en utmaning för många då det finns så många olika banker där ute. Här får du veta vilka banker som..

8. 22 000 bankkunder tycker till: Här är bästa bankerna för privatpersoner och företagare

Att hitta den bästa banken är en utmaning för många då det finns så många olika banker där ute. Här får du veta vilka banker som har högst kundnöjdhet enligt Svenskt Kvalitetsindex, både generellt och inom..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

9. Knäcken: Så höga räntor klarar hushållen

Flera hushåll har nu nått smärtgränsen för vilka räntor de klarar av – samtidigt varnar Riksbanken för en till höjning innan årets slut. Styrräntan steg till med 25 punkter till 4,0 procent enligt..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Kina säljer krigsmateriel till Ryssland – räddar Putin

Kinas betydelse för att Vladimir Putin ska kunna fortsätta kriget i Ukraina växer, enligt amerikansk granskning av handeln med Ryssland. Vladimir Putin trodde att kriget i Ukraina skulle vara över på några dagar...

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Börsproffsen: Årets kursuppgång är en tillfällig rekyl

Många amerikanska investerare ser årets börsuppgång som en tillfällig rekyl och räknar med USA går in i en lågkonjunktur nästa år. Det visar en enkätundersökning från finanskanalen CNBC...

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

12. Tesla säljer mer än 19 konkurrenter – tillsammans

Teslas framfart i USA är helt omatchad, något som ställer till det för övriga aktörer i branschen när det kommer till att faktiskt tjäna pengar på elbilar. Ford har beslutat sig för att lägga i..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Kronofogden har stoppat Zlatan Ibrahimovic från att vräka en av sina hyresgäster, skriver Hem & Hyra...

13. Zlatan får inte vräka hyresgäst

Kronofogden har stoppat Zlatan Ibrahimovic från att vräka en av sina hyresgäster, skriver Hem & Hyra...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

14. Fotbollsprofilens aktiefullträffar: “Tjänar sjukt mycket pengar”

Fotbollsprofilen och entreprenören Emelie Ölander har gjort ett gäng lyckade aktieaffärer. För Stock Magazine berättar hon om ett par riktigt snygga avkastningsavslut i krysset. ”Det är svårt att förstå”,..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

15. Buffett satsar på den utbombade sektorn

Warren Buffett, en av många ansedd som den bästa investeraren någonsin, har nyligen investerat i fastigheter - en sektor han hållit sig borta ifrån tidigare...

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Axfood

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt