Här är Börsveckans fem köp och säljrekommendation
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Här är Börsveckans fem köp och säljrekommendation

Här

Tidningen Börsveckan ger grönt ljus för aktieköp i medicinteknikbolaget Arjo och vård- och omsorgsbolaget Attendo i sin senaste utgåva. För industrileverantören Mildef, serieförvärvaren Lifco och fastighetsbolaget Klarabo är rekommendationen dock att avvakta.

Arjo och Attendo – Två starka kandidater

Arjo, som uppvisar en ökande bruttomarginal och ett förbättrat kassaflöde, får en köprekommendation från Börsveckan. Trots en tidigare svaghet på den amerikanska marknaden, menar bolaget nu att utvecklingen går i rätt riktning.

Attendo har å sin sida förbättrat sin lönsamhet kraftigt, mycket tack vare ständiga förbättringar i Finland, en ökad beläggning och stabiliserade avtal. Börsveckan anser att bolaget är värt en chansning och rekommenderar köp.

Detta skriver Börsveckan, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Mildef, Lifco och Klarabo – Avvaktande råd

Mildef, som levererar robust IT-utrustning till militärer, har nyligen haft en svag orderingång på organisk nivå och Börsveckan menar att värderingen är ansträngd. Tidningen råder därför sina läsare att vänta med aktien.

Lifco, som nyligen levererade en stabil rapport för tredje kvartalet och har en god finansiell ställning, får också ett avvaktande råd. Tidningen motiverar detta med den historiskt höga marginalnivån som gör dem försiktiga i det kortsiktiga perspektivet.

Klarabo, med sin stabiliserade nisch inom bostadssektorn, får också ett avvaktande råd. Begränsade möjligheter till hyreshöjningar och en pressad förvaltningsresultat i en högräntemiljö gör att tidningen avråder från aktieköp i dagsläget.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Arjo

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt