Gamingbolag pausar testning av spel för att fokusera på nya koncept
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen

Gamingbolag pausar testning av spel för att fokusera på nya koncept

Gamingbolag

Safe Lane Gaming har beslutat att pausa testningen av deras spel Golf Fight för att kunna arbeta med flera nya speltester parallellt. Bolaget ser potential i att vidareutveckla Golf Fight med ett nytt spelkoncept, men vill nu lägga fullt fokus på de nya idéerna.

  • Testning av Golf Fight pausas för att ge plats åt nya spelkoncept
  • Företaget har mottagit många nya spelidéer och investerar tid i dessa
  • VD Arvid Klingström ser potential för vidareutveckling av Golf Fight

Enligt Finwire har Safe Lane Gaming valt att pausa testningen av sitt spel Golf Fight. Beslutet kommer efter en intensiv testperiod som visat på låga marknadsföringskostnader och potential för vidareutveckling. VD Arvid Klingström förklarar att bolaget ser möjligheter att förnya spelet med ett annat koncept runt kärnspelet, men att detta kommer att ske längre fram.

Fokus på nya spelkoncept

Klingström uttrycker att ett större omtag kring delar av Golf Fight är en bra plan baserat på insamlad data, men att bolaget nu går in med fullt fokus på att utveckla nya spelkoncept. Safe Lane Gaming har mottagit många nya spelidéer från olika publishers och investerat tid i idéstadiet för dessa.

Frigör tid för innovation

För att kunna satsa på dessa nya spelkoncept väljer bolaget att frigöra tid genom att pausa testningen av Golf Fight. Klingström betonar att de tror starkt på några av de nya idéerna och att de kommer att återkomma med mer information när de har något konkret att visa.

Safe Lane Gaming (SLG) är ett expanderande företag inom spelindustrin, specialiserat på att köpa upp och vidareutveckla spel för den internationella marknaden. Företaget, som har sitt huvudkontor i Stockholm, erbjuder spel till en bred kundkrets. Deras första spel, BattleCamp, är tillgängligt på alla större mobila plattformar och säljs globalt. Vid senaste mätningen hade aktien 2752 ägare hos Avanza och 416 hos Nordnet, enligt Börskollen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt