Framgång för Bonesupport i USA – "Stenen i skon är aktiens höga värdering"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Börs & Finans

Framgång för Bonesupport i USA – "Stenen i skon är aktiens höga värdering"

Framgång

Medicinteknikföretaget Bonesupport har gjort stora framsteg med sin produkt, Cerament G, på den amerikanska marknaden. Bolaget uppvisar en imponerande bruttomarginal och förväntas öka sin tillväxt ännu mer. I slutet av november anordnas en kapitalmarknadsdag, där företaget förväntas presentera nya finansiella mål.

Affärsvärlden, som nyligen analyserat Bonesupport, ser att bolagets aktie har en potential att öka med 19 procent inom ett par år. Trots företagets framgångar uttrycker tidningen en viss oro över aktiens höga värdering.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Aktiens värdering och framtidsutsikter

Bonesupport har fått ett par köprekommendationer från Affärsvärlden under de senaste åren. Aktien är för närvarande värderad till cirka 11 gånger intäkterna baserat på tidningens prognoser för 2024. Trots den höga värderingen är tidningen positiv till bolagets långsiktiga potential.

"Stenen i skon är aktiens höga värdering. Vi på Affärsvärlden har köpstämplat Bonesupport ett par gånger senaste åren. Aktien värderas till runt 11 gånger intäkterna på våra prognoser för 2024. Den långsiktiga potentialen lockar. Här och nu landar vi i ett neutralt råd", avslutar Affärsvärlden sin analys.

Om Bonesupport

Bonesupport är ett bolag från Sverige och listat på Mid Cap. Bolaget verkar inom sektorn Hälsovård och aktien har 6029st ägare hos Avanza samt 1271st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Bonesupport är verksamma inom medicinteknik. Bolaget utvecklar och kommersialiserar injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut som ombildas till patientens eget ben och har förmåga att frisätta läkemedel. Bolagets bengraftsubstitut är baserade på den patentskyddade teknologiplattformen Cerament. I dagsläget genomför bolaget en rad kliniska studier för att visa kliniska och hälsoekonomiska fördelar med sina produkter. Bolaget har försäljning i Europa och Nordamerika och är baserat i Lund.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Bonesupport

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Bonesupport

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt