Sista chansen: Investera i den snabbt växande hälsotrenden – Deversify noteras
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Artikeln är ett annonssamarbete

Nyheter Börskollen Noteringar & Emissioner

Sista chansen: Investera i den snabbt växande hälsotrenden – Deversify noteras

Sista

Deversify är ett svenskt forsknings- och utvecklingsföretag som erbjuder avancerade hälsotekniska lösningar för konsumenter. Bolaget tar fasta på den starkt växande hälsotrenden och har specialiserat sig på andningsmätare som hjälper individer att förstå och förbättra sin hälsa.

Deversify tog i början av augusti steget till börsen genom ett omvänt förvärv och genomför nu en nyemission på 43,8 Mkr. Kapitalet från nyemissionen ska användas för att stärka Deversify’s position och driva tillväxten globalt.

Deversify strävar efter att alla ska förstå sin hälsa. Genom att tillhandahålla hårdvara och appar som möjliggör daglig övervakning av biomarkörer, hjälper företaget användarna att upptäcka trender och förändringar i deras hälsa. Företaget har identifierat en betydande marknadspotential inom precisionshälsa, där dietrelaterade sjukdomar som typ 2-diabetes, fetma, kardiovaskulära sjukdomar, mag/tarmsyndrom, mental ohälsa och solida tumörer utgör en global utmaning.

Idag läggs ungefär 80 procent av vårdens resurser på kroniska sjukdomar, endast 3 procent läggs på prevention. Detta är en samhällsekonomisk ekvation som inte går ihop. Primärvården löser inte kroniska sjukdomar. Det som krävs är prevention, där livsstilsförändringar är en central del. För att sätta det i ett perspektiv kan nämnas att de globala kostnaderna för diabetes uppgick 2021 till 966 Mdr USD.

Allt fler börjar inse vad som krävs och intresset för hälsa och välmående är kraftigt ökande. Deversify har verktygen som underlättar för att få ut så mycket som möjligt av en förändrad livsstil.

Ketonmätare och personlig nutrition

Acetrack är en av företagets flaggskeppsprodukter. Detta ketonmätinstrument mäter acetonnivåer i utandningsluften, vilket indikerar om kroppen är i ett tillstånd av fettförbränning (ketos). Produkten är särskilt populär bland individer som strävar efter viktkontroll och optimerad hälsa.

Elitista, företagets utbildningstjänst, erbjuder omfattande program om metabolisk hälsa och personlig nutrition. Genom digitala eller fysiska utbildningar får deltagarna verktyg och kunskap för att förbättra sin hälsa på ett hållbart sätt. Kurser som "The Blood Sugar Challenge" och "Elitista’s ReSet protocol" fokuserar på att hjälpa deltagarna att överkomma metabolisk ohälsa och dra nytta av fasta utan att faktiskt fasta.

Bolaget har redan sålt totalt 4 000 Acetrack och 3 000 utbildningar, där över 60 % sålts de senaste 18 månaderna.

Marknadsutsikter

Marknaden för precisionshälsa och personlig nutrition har ökat väsentligt senare år och förväntas växa kraftigt under de kommande åren. Den ökande medvetenheten om metaboliska sjukdomar och den växande efterfrågan på individuellt anpassade hälsoövervakningslösningar driver denna tillväxt. Deversify är väl positionerat att dra nytta av denna marknadstrend genom sina innovativa produkter och tjänster.

Investera i den växande marknaden för personlig hälsa

Deversify är en pionjär inom hälsoteknik med en stark vision att förbättra individuell hälsa genom innovativa produkter och utbildning. Med en mångsidig produktportfölj, global marknadsnärvaro och starka samarbeten, är Deversify väl positionerat för fortsatt tillväxt och framgång. För investerare erbjuder Deversify en unik möjlighet att delta i den växande marknaden för personlig hälsa och välbefinnande.


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Nyheter om Deversify Health

Läses av andra just nu

Populära ekonominyheter

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt