Arjo visar stabil tillväxt - Potential på 29 procent enligt Affärsvärlden
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Makroekonomi

Arjo visar stabil tillväxt - Potential på 29 procent enligt Affärsvärlden

Arjo

Det svenska medicinteknikföretaget Arjo fortsätter att visa en stadig tillväxt, med en förväntad organisk tillväxt på 3-5 procent för 2023. Företagets minskade skuldsättning spås bli en betydande värdedrivare framöver.

Företagets starka tillväxtprognos upprepas av ledningen, vilket visar på företagets stabilitet och tillväxtpotential. Arjos minskade skuldsättning är en viktig faktor att beakta, då detta kommer att bidra till företagets värdeökning på lång sikt.

Detta skriver Affärsvärlden, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Potential på 29 procent

Affärsvärldens analys visar att Arjo-aktien har en potential på 29 procent inom en tvåårsperiod. Trots att aktien nyligen har sjunkit, förväntas en positiv resultatutveckling de kommande åren.

Men det finns också kortfristiga osäkerhetsfaktorer att ta hänsyn till, som utmanande marknadsförhållanden. Trots detta behåller Affärsvärlden sitt köpråd för Arjo-aktien.

Resultatutväxlingen väntas vara god kommande år. Parat med att aktien kommit ned så ser uppsidan helt okej ut. Kortsiktigt finns som sagt en del osäkerheter med utmanande marknadsförhållande. Vi behåller köprådet på Arjo, skriver Affärsvärlden i sin slutsats.

Om Arjo

Arjo är ett bolag från Sverige och listat på Large Cap. Bolaget verkar inom sektorn Hälsovård och aktien har 12 549st ägare på Avanza samt 3 457st ägare hos Nordnet vid senaste mätningen.

Arjo är ett globalt bolag med verksamhet inom medicinteknik. Bolaget är idag specialiserade inom utvecklingen av medicintekniska produkter. Produktportföljen är bred och inkluderar exempelvis sjukvårdssängar, golv- och taklyftar, desinfektionslösningar, samt av hygienprodukter och kompressionslösningar. Utöver erbjuds service och tillhörande tjänster samt utbildning. Störst verksamhet återfinns inom Europa och Nordamerika.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Arjo

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien Arjo

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt