Amazon introducerar AI-chattboten Q – "game changer"
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Amazon introducerar AI-chattboten Q – "game changer"

Amazon

Amazon lanserar en ny AI-chattbot, Q, speciellt designad för att hjälpa företag. Q kommer att erbjuda flera funktioner som är utformade för att underlätta för användare och minska arbetsbelastningen för utvecklare. Enligt Steven Dickens, vice president på analysfirman Futurum Group, kommer Q att bli en "game changer" för Amazons kunder.

Q - en revolutionerande assistent

Amazon har nyligen meddelat lanseringen av Q, en AI-chattbot skapad för att hjälpa företag. En förhandsvisning av Q finns redan tillgänglig för allmänheten, där många av dess funktioner kan testas gratis. Efter testperioden kommer kunderna att kunna prenumerera på Q för 20 dollar i månaden per användare.

Amazon har även gjort Q tillgänglig för utvecklare och IT-personal med extra funktioner till en kostnad av 25 dollar per månad och användare. Q:s funktioner inkluderar att hjälpa användare att bättre förstå Amazons molntjänst AWS, lösa problem och göra automatiska ändringar i källkoden, vilket minskar arbetsbelastningen för utvecklare.

Detta skriver CNBC, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Integration med över 40 företagssystem

Q är förmögen att ansluta till mer än 40 olika företagssystem, vilket tillåter användare att diskutera information som är lagrad i olika system såsom Microsoft 365, Dropbox, Salesforce och Zendesk. Detta ger möjlighet till en integrerad och sömlös upplevelse för användaren.

AWS Q kommer att bli en 'game changer' för AWS-kunder som har en uppsjö av tjänstealternativ, som ofta överlappar varandra och är svåra att navigera i."

Detta säger Steven Dickens, vice president på den teknikinriktade analysfirman Futurum Group. Detta framhäver Q:s potential för att revolutionera sättet företag använder och förstår AWS och andra företagssystem.

Om Amazon

Amazon är ett e-handels- och molntjänstbolag. Bolaget erbjuder idag ett brett utbud av tjänster, inkluderat onlineförsäljning av böcker och hemelektronik, övriga konsumentvaror och molnbaserade lösningar via Amazon Web Services för sina företagskunder. Verksamhet innehas på global nivå och kunderna återfinns inom ett flertal sektorer. Amazon grundades 1994 och har sitt huvudkontor i Seattle, Washington.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Amazon

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt