Aktierna det snackas mest om just nu – Revolutionrace och Embracer toppar listan
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Aktierna det snackas mest om just nu – Revolutionrace och Embracer toppar listan

Aktierna

Här är bolagen som under denna vecka har dominerat nyhetsflödet – veckans “snackisar” på börsen helt enkelt. Vi hittar bland annat bolagen Revolutionrace, Embracer och Carlsberg i toppen.

Högst nyhetsaktivitet – Bolagen som trendar denna vecka

Nedan sammanfattar vi de viktigaste nyheterna för bolagen med hög nyhetsaktivitet – detta så du snabbt kan få en uppfattning av läget i det fall du redan äger eller planerar att köpa aktien. Om du klickar på bolagsnamnet tar du dig direkt till vår bolagssida där du finner alla nyheter samlade i olika smidiga läsflöden.

1. Revolutionrace

RVRC Holding, mer kända som Revolutionrace, är verksamma inom e-handel och detaljhandelsbranschen. Bolaget driver och förvaltar över en e-handelsplattform. Utbudet inkluderar exempelvis kläder, skor och accessoarer för friluftsliv. Produkterna vidaresänds direkt till kunderna under eget..

Nyheter om Revolutionrace som dominerat i flödet denna vecka

Alla Affärsvärldens analyser vecka 33
Analyser av Afry, Humble, Balco, RevolutionRace, Karo Pharma, Admicom, Storskogen, Flexqube, Gullberg  Jansson, Haldex och Fortnox samt Afv-portföljen, Investeraren, Råduppföljning, Nytt poddavsnitt och rapportkalender vecka 34...

Pernilla Nyrensten lämnar vd-posten i Revolutionrace
Grundaren hoppar av vd-posten."Det har varit fantastiskt att bygga Revolutionrace tillsammans med Niclas", säger hon i en kommentar...

Här hittar du mer nyheter och videos där Revolutionrace nämns.

2. Embracer

Embracer Group förvärvar, utvecklar och förlägger PC- och konsolspel för den globala spelmarknaden. Bolaget har en bred spelportfölj med ett hundratal egna varumärken, såsom Saints Row, Goat Simulator, Dead Island och Darksiders. Koncernen har huvudkontor i Karlstad och global närvaro..

Nyheter om Embracer som dominerat i flödet denna vecka

Swedbank: Telia plockas in - här är våra favoritaktier
Embracer, SBB och Hexagon – det är några av bolagen som tar plats när Swedbank listar sina sektorfavoriter på Stockholmsbörsen...

THQ Nordic har presenterat flera kommande spel
Under ett event i fredags presenterade THQ Nordic, del av gamingbolaget Embracer, flera nya kommande spel. Totalt presenterades 14 nya spel som kommer lanseras den kommande tiden. Bland spelen finns en remake av klassiska skräckspelet..

Här hittar du mer nyheter och videos där Embracer nämns.

Börsen idag: Skaffa dig en snabb överblick över alla händelser på marknaden idag

Ta del av de viktigaste aktuella nyheterna för Stockholmsbörsen och omvärlden, ekonomisk kalender, rapportdatum och andra globala datapunkter samt kurser för populära index, råvaror, räntor, valutor och kryptovalutor som styr utvecklingen på Stockholmsbörsen.

Du hittar detta på vår sida Börsen idag där du kan följa utvecklingen för live dag för dag.

3. Carlsberg

Carlsberg är en bryggerikoncern. Störst affärsinriktning återfinns inom ölbryggning, där ölen säljs under ett flertal olika varumärken, inkluderat Tuborg och Carlsberg. Utöver öltillverkning återfinns även andra drycker som mineralvatten, läsk och sportdrycker. Carlsberg finns idag..

Nyheter om Carlsberg som dominerat i flödet denna vecka

Carlsberg siktar på att nå nettonoll koldioxidutsläpp 2040
Öljätten Carlsberg har lanserat sitt nya hållbarhetsprogram Together Towards ZERO and Beyond (TTZAB) som innehåller uppdaterade mål och nya fokusområden. Programmet inkluderar en färdplan för att nå nettonoll koldioxidutsläpp i..

Här hittar du mer nyheter och videos där Carlsberg nämns.

4. Apple

Apple är ett amerikanskt data- och hemelektronikbolag. Bolaget designar och konstruerar mobiler, datorer och surfplattor. Exempel på varumärken inkluderar Macbook, Iphone, Apple TV, och Ipad. Utöver erbjuds egenutvecklade programvaror, kringutrustning, nätverkslösningar, samt tillhörande..

Nyheter om Apple som dominerat i flödet denna vecka

Apple varnar för allvarliga säkerhetsbrister
Den amerikanska techjätten Apple larmar om allvarliga säkerhetsbrister i Iphones, Ipads och Macs, rapporterar nyhetsbyrån AP. Säkerhetsbristerna i enheterna är så allvarliga att användarna uppmanas att uppdatera sina enheter...

Apple larmar om säkerhetsbrister - uppmanar till systemuppdateringar
Teknikjätten Apple larmar för allvarliga säkerhetsbrister i sina iPhones, iPads och Macs. Experten Rachel Tobac menar att bristen innebär att en hackare kan få full administratörsåtkomst till en berörd enhet.  Det rapporterar..

Här hittar du mer nyheter och videos där Apple nämns.

5. Storskogen

Storskogen är en privatägd bolagsgrupp som förvärvar och driver bolag inom varierande sektorer. Bolaget är uppdelat i tre affärsområden: tjänster, handel och industri. Visionen är att vara en långsiktig ägare med kapacitet att stötta företagen med kapital och kompetens. Bolaget..

Nyheter om Storskogen som dominerat i flödet denna vecka

Alla Affärsvärldens analyser vecka 33
Analyser av Afry, Humble, Balco, RevolutionRace, Karo Pharma, Admicom, Storskogen, Flexqube, Gullberg  Jansson, Haldex och Fortnox samt Afv-portföljen, Investeraren, Råduppföljning, Nytt poddavsnitt och rapportkalender vecka 34...

Storskogen fortsätter ned på börsen - sänkta riktkurser under morgonen
Förvärvskonglomeratet Storskogen faller på börsen även under torsdagen och har tappat rejält under veckan. Bolaget släppte sin delårsrapport i tisdags. Under morgonen har DNB sänkt sin riktkurs från 25 till 17,50 kronor, men..

Här hittar du mer nyheter och videos där Storskogen nämns.

Vill du skapa en bevakning av ett bolag som nämns ovan?

Börskollen finns på webben, men för en bättre upplevelse och möjlighet att skapa bevakningar för dina favoritbolag rekommenderar vi att du även laddar ner Börskollen som app. Vår aktie- och ekonomiapp är helt gratis och finns tillgänglig för både iPhone/iOS- och Android-telefoner.

2000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Admicom

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.