Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Podcast

Episod 282 - Allt du behöver veta om Sivers Semiconductors 2023

Anders Storm från Sivers Semiconductors gästar och ger oss en uppdatering på läget. Vad har hänt sedan han gästade sist och i hur stor utsträckning har man rört sig mot volymtillverkning? Många nya spännande nyheter har aviserats den senaste tiden, vad det betyder måste vi såklart ta reda på. Sen berättar Anders också om det senaste kvartalet, det gångna året och vad som ligger till grund för varför de nu faktiskt unnat oss investerare en prognos för 2023. Utöver detta får vi även lite spännande spaningar från Mobile World Congress (MWC 2023) i Barcelona och lära oss mer om varför Silicon Photonics är framtiden för hyperscale computing och AI. Tidigare episoder: 2021: https://soundcloud.com/investeraren/episod-192-arlig-halsokontroll-av-5g-trenden-med-sivers-semiconductors 2020: https://soundcloud.com/investeraren/episod-152-sivers-imas-vd-anders-storm-tar-pulsen-pa-5g 2019: https://soundcloud.com/investeraren/bonusepisod-sivers-ima Delikat lyssning, Nicklas

Lyssna här  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklar
Episod 282 - Allt du behöver veta om Sivers Semiconductors 2023

Episod 282 - Allt du behöver veta om Sivers Semiconductors 2023

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sivers Semiconductors

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Sivers Semiconductors

Senaste nytt

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.