Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Podcast

Avsnitt 224: Frossa eller lugn i stormen?

Vi samlar förvaltningen och mäkleriet för att kortfattat reda ut vad som sker och hur man kan tänka och positionera sig. Vad innebär nuvarande aktievolatilitet ur både ett kortare och ett längre perspektiv? Vi börjar resan i Östeuropa, landar snabbt i Mocambique och fokuserar därefter på Credit Suisse och SVB. Vi drar sedan slutsatser kring global aktiemarknad och Stockholmbörsen, risker och hur man kan resonera som privatperson. Vi tar dessutom upp vad man kan studera för att skapa sin egen slutsats kring vad som sker i marknaden. Vi knyter ihop säcken med ett snabbt stopp på världshaven och därefter på Röda havet.


Lyssna här  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklar
Avsnitt 224: Frossa eller lugn i stormen?

Avsnitt 224: Frossa eller lugn i stormen?

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Senaste nytt

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.