Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ytrade

Ytrade Group rekryterar ny varumärkeschef

Fashiontech-bolaget Ytrade Group, även känt som Yaytrade, har rekryterat Gustaf Törling som ny varumärkeschef. Det framgår av ett pressmeddelande.

Törling, som tillträder sin nya roll nu i januari, har tidigare haft uppdrag som bland annat VP of Global Creative på skönhetsföretaget Estée Lauder. Därutöver har han arbetat på Selekt där han jobbade för prestigefyllda varumärken såsom Gucci, Tom Ford och Levi's.

"Vi är mycket stolta över att välkomna Gustaf till vårt team. Att vi lyckas attrahera en person med Gustafs imponerande bakgrund inom den internationella modeindustrin talar för att Yaytrade har en spännande affärsmodell och framtidsutsikter, även som kommande Fashion Tech/eCom-grupp. Vi har haft ett år med fullt fokus på tillväxt samt att stärka och strukturera om i teamet för att börja skala upp verksamheten framgent. 2022 kommer att bli ett mycket spännande och händelserikt år för oss", säger David Knape, vd Ytrade Group.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Spherio Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Spherio Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt