Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Willak tar ny produktionslina i drift

Byggunderleverantören Willak har ökat marknadsbearbetningen då den nya tillverkningslinan kan tas i bruk. Den ena av de två produktionslinorna kan tas i drift inom kort. Det innebär en stor kapacitetsökning, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

I prospektslistan där offerter har skickats finns projekt i olika skeden men tillsammans utgör de ett värde av 33 miljoner kronor.

Prospektlistan visar samtidigt på Willaks möjligheter i en marknadssituation som i ett större perspektiv är sjunkande och begränsad. Stat och myndigheter jobbar på flera stödprogram för att upprätthålla ett byggande som motsvarar ett underskott i framförallt billiga hyresrätter.

- Jag är förhoppningsfull till att vi kommer kunna teckna kundkontrakt till större värden och volym nu när vi delvis kan ta produktionslinan i drift. Hitintills har vi fått göra flertalet moment manuellt, vilket är tidsödande och begränsar volymen avsevärt, kommenterar vd Martin Axelsson.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om WilLak

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien WilLak

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt