Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Transiro ska anställa säljare efter sommaren - spår att nå över 300 butiker innan året är slut

Teknikbolaget Transiros bedömer att man kommer att nå över 300 butiker med sitt system innan året är slut. Det skriver vd Johan Eriksson i ett nyhetsbrev.

Det var i december förra året som Transiro förvärvade ett system från Colorama. Licensintäkter inkommer från och med nu i det tredje kvartalet. I och med affären utökas antalet butiker till 270, från tidigare 180.

"Det är också mycket glädjande att bussbranschen har vaknat efter pandemi åren, vi får flera förfrågningar om demo och offerter för vårt system Klartext och vi har tecknat flera nya ordrar under våren", skriver Transiro-chefen som också framhåller att bolaget har en stark position och tydlig väg mot att kunna visa framtida positiva resultat.

"Efter sommaren är vi redo att påbörja nästa fas, en stor satsning på flera säljare för alla våra produkter, marknadsföring och kommunikation av det nya Transiro", avslutar han sitt vd-ord.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Transiro

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Transiro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt