Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Train Alliance ökar sina markytor i Sigtuna - bedöms ha icke obetydlig påverkan på substansvärdet

Train Alliance, som är verksamma inom järnvägsindustrin, ökar markytorna och sin rådighet över järnvägsmark i Sigtuna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget har från och med idag fullt ägande i ett markbolag tillsammans med Kilenkrysset. Det har nyligen fått delar av marken järnvägsklar via en detaljplan som nått juridiskt godkännande.

Järnvägsmarkområdet ska värderas av en oberoende värderingsbyrå, men har inte färdigställts. Train Alliance konstaterar dock att värderingen kommer ha en icke obetydlig påverkan på bolagets justerade substansvärde, utan att ge mer detaljer.

I och med det gemensamma ägandet tar parterna nu över skyldigheten och möjligheten att förvärva 37 000 kvadratmeter mark av Sigtuna kommun som ligger i anslutning till järnvägsområdet.

Samtidigt görs även ett markbyte från och till Train Alliances befintliga marker om totalt 150 000 kvadratmeter, som säkerställer en fortsatt expansionen av bolagets anläggningar.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Train Alliance

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Train Alliance

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt