Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tobii Dynavox i samarbete med Tencent-ägda Sogou

Teknikbolaget Tobii Dynavox har ingått ett strategiskt samarbete med Tencent-ägda Sogou. Det gör det möjligt för användare av Sogou Input Method att styra datorer med ögonen, enligt ett pressmeddelande.

Sogou Input Method beskrivs vara en kinesisk inmatningsmetod som fångar upp kinesiska fraser på internet och gör det möjligt att skriva mer effektivt på datorer med hjälp av artificiell intelligens. Det är den populäraste inmatningsmetoden i Kina med över 600 miljoner användare.

"Vi är extremt stolta över att erbjuda kommunikationshjälpmedel som kan förändra livet för miljontals människor som lever med funktionsnedsättningar i Kina. Genom att samarbeta med Tencent-ägda Sogou, gör vi det möjligt för användare att på ett intuitivt och effektivt sätt kommunicera med ögonen. På Tobii Dynavox är vi fast beslutna att hjälpa människor med funktionsnedsättningar att göra det de en gång kunde göra, eller aldrig trodde var möjligt, för att öka deras livskvalitet", kommenterar Fredrik Ruben, vd på Tobii Dynavox.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Tobii Dynavox

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Tobii Dynavox

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt