Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Thinc

Thinc Jetty ingår avtalsförklaring med Fair Enterprise för potentiellt joint venture

Kommunikationsbyrån Thinc Jetty har ingått en avsiktsförklaring med Fair Enterprise avseende ett potentiell joint venture vid namn Websearch. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Investeringen i Websearch har av Thinc bedömts ge en breddad teknisk närvaro och kompetens i Sverige och en ökad exponering mot webb, app och teknik ihop med kapacitetsförstärkning inom området. Dessutom ges möjlighet att sälja Thinc-gruppens andra tjänster och produkter till Websearch kunder", skriver bolaget.

Thinc Jetty och Fair Enterprise ser betydande industriell logik i ett samgående och förväntar sig synergier inom bland annat försäljning och projektledning.

Om Thinc Jetty genomför den planerade investeringen om 540 000 kronor skulle de uppnå en ägarandel om 20 procent av aktierna i Websearch. Dessutom tillkommer tilläggsköpeskilling baserat på Websearch resultat efter avskrivningar under 2023. Eventuell tilläggsköpeskilling ska regleras genom nyemission av aktier i Thinc.

Parterna har för avsikt att ingå slutgiltigt transaktionsavtal senast den 1 maj.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Thinc

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Thinc

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt