Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Thinc

Thinc Collective spår liknande tillväxt i år som 2021 och 2022 - vd

Kommunikationsbyrån Thinc Collective bedömer att man kommer att ligga på en tillväxt som motsvarar den för 2021 och 2022 under innevarande år. Det säger vd Anders Wallqvist i samband med en rapportpresentation.

Just nu ser företaget inte så stora risker baserat på utvecklingen för omvärlden. Marignalförbättringar är något som tar lite längre tid, men är något bolaget arbetar på.

Samtidigt betonar han att tillväxten blir svårare ju större koncernen blir. En utplaning av tillväxten kan därför ske på lite sikt, uppger Thinc Collective-chefen.

Thinc Collective har tagit en stor nedskrivning om 20 miljoner kronor kopplat till Jetty. Nedskrivningen skall inte ses som att företaget inte längre tror på den verksamhetsgrenen, uppger Wallqvist vidare.

Thinc Collective har flera milstolpar som man arbetar med för 2023. Målet är att få ett lite större kontor i Stockholm samt att växa i Öresund och Oslo. Andra faktorer är marginalförbättringar.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Thinc

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Thinc

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt