Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Th1ng tecknar IoT-partneravtal inom energisektorn med NODA

Internetleverantören Th1ng har tecknat ett IoT-partneravtal inom energisektorn med NODA vilket innebär ytterligare tjänster till marknaden där IoT Open Plattformen utgör en viktig del. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi fortsätter att vidareutveckla partnersamarbetet inom IoT-området och välkomnar nu NODA som partner. Genom samarbetet breddar vi utbudet av tjänster i vår IoT-plattform. Intresset är stort att arbeta som partner till Th1ng och för oss är partnerprogrammet och vårt utbildningsprogram, IoT Open Academy, en nyckel till framgång", säger Johnny Aspman, marknads- och försäljningschef IoT på Th1ng.

"Våra lösningar skapar jämnare inomhusklimat, ger lägre energianvändning och bättre värmeekonomi för fastighetsägare. Detta kan vi göra genom att använda data från Th1ngs IoT-plattform, och omvandla den till information som vi skickar till värmesystemet. IoT Open är en plattform som våra kunder använder för att samla in den typ av sensordata som våra lösningar bygger på och vi ser ett stort värde i att skapa samverkan och partnerskap runt dessa frågor", säger Martin Borgqvist, Chief Commercial Officer på NODA.

NODA är baserade i Sverige med partners i Europa, Nordamerika och Asien.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om TH1NG

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien TH1NG

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt