Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Tectona Capital har fått bud på Tryout Inc från intressebolag

Investeringsföretaget Tectona Capital har erhållit ett bud på sitt dotterbolag Tryout Inc värt 4 miljoner kronor. Budet kommer från Sweateak, vilket är ett intressebolag till Tectona Capital som sedan tidigare äger cirka 23 procent av kapitalet.

Affären inrymmer en rad villkor däribland att affären slutförs och registreras hos Bolagsverket senast på nyårsafton i år. Sweteak är ett svenskt skogsbolag som sedan 2005 äger och driver trädodlingar i Panama. Tryout Inc bedriver fastighetsutveckling och lägenhetsuthyrning i Panama.

Tectona Capital är inne i en fusionsprocess med Cardeon. Den affären är villkorad att Tectona Capital avyttrar sin existerande verksamhet.

Tectona Capital kommer att hålla en extra bolagsstämma den 23 augusti för att ta ställning till budet. Aktieägarna i Tectona Capital erbjuds även att köpa aktier i Sweteak om extrastämman klubbar igenom ovanstående affär.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Cardeon

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Cardeon

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt