Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Syncro Group lanserar nytt varumärke

Plattformsbolaget Syncro Group lanserar idag sitt nya varumärke samt vision för at positionera sig i den globala influencer marketing-marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

Marknaden för influencer marketing beräknas växa med 21 procent 2022 och nå 16,4 miljarder dollar, skriver bolaget.

"Vi är väldigt glada över att lansera nya Syncro idag. Vi har ett nytt ledarskap på plats, en ny varumärkesidentitet, en ny kommunikationsplan och en ny vision som sammansvetsar alla våra bolag. Vi har lagt mycket tid och kraft på att skapa förutsättningar för en ny positionering med ett erbjudande som säkerställer att vi har fantastiska tech-plattformar redo att leverera ännu mer kundnytta i en global marknad, flera år framåt. Vi avser fortsätta att skapa tillväxt med lönsamhet som vårt primära mål", kommenterar vd Ebbe Damm.

Bolaget räknar med att lägga över 100 miljoner kronor för att driva marknadsföringsaktiviteter från 10 olika marknader enbart via Collabs plattform under 2023.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Syncro

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Syncro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt