Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Syncro Group erlägger tilläggsköpeskilling om 5 miljoner kronor i förvärvet av Happyr

Plattformsbolaget Syncro Group kommer erlägga en tilläggsköpeskilling på 5 miljoner kronor relaterat till förvärvet av Happyr, som kommunicerades i augusti 2021.

"Vid förvärvet av Happyr införde vi två incitament till de före detta ägarna av bolaget vilka innebar att om de uppnådde de mål vi satte upp skulle de erhålla tilläggsköpeskillingar. Jag kan nöjt konstatera att Happyr nu har uppnått dessa mål på kortare tid än vi förväntat vilket styrker vår övertygelse om att vi genomfört ett fint förvärv av ett framstående bolag i en framtidsinriktad bransch i hög tillväxt", säger vd Magnus Winterman i ett pressmeddelande.

Tilläggsköpeskilling om 5 miljoner kronor erläggs genom nyemitterade B-aktier till kursen 0,77 kronor per aktie vilket beräknats baserat på volymvägd snittkurs under tio handelsdagar under perioden 25 februari - 10 mars 2022.

I samband med erläggande av tilläggsköpeskilling genom vederlagsaktierna kan utspädningen av samtliga aktier som högst uppgå till 2,57 procent.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Syncro

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Syncro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt