Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star

Star Vault genomför full release av Mortal Online 2 som planerat 25 januari

Spelutvecklingsbolaget Star Vault genomför som planerat full release av spelet Mortal Online 2 den 25 januari. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelare som förköper Mortal Online 2 får tillgång till beta-versionen som den 25 januari kommer att nollställas och övergå till full release-versionen. Detta medför att många väntar med att förköpa spelet nu. Trots detta har Mortal Online 2, sedan förköpen kom igång, sålt för 800 000 dollar genom förköp till fullpris. Mortal Online 2 har ett stadigt växande antal spelare som wish-listat spelet, över 210 000 personer. Den genomsnittliga tiden som spenderas i spelet fortsätter att öka, vilket är ett gott betyg för att onboarding-processen av nybörjare fungerar väl, uppger bolaget.

- Det känns väldigt tryggt idag med såväl teknik som de spelarsiffror vi redan har och jag bedömer att vi kan räkna med en stor spelarökning vid full release. Snart börjar resan för Mortal Online 2 som sätter Star Vault på världskartan som framgångsrik MMORPG-studio, kommenterar vd Henrik Nyström.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt