Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Stämman

Stämman i Invoicery accepterade uppköpsbudet från Spactvå

Invoicery Partners Sweden höll i dag den 27 januari extra bolagsstämma för att besluta om uppköpsbudet från spac-bolaget Spactvå. Det framgår av ett pressmeddelande.

Invoicery Partners Sweden är näst största ägare i Invociery Int med en ägarandel om 18,2 procent. Bolagsstämman beslutade att acceptera budet från Spactvå. Budet innebär att Invoicery Partners Sweden kommer få betalt i aktier i Spactvå till kursen 5,50 kronor per aktie.

- Vi är väldigt glada över att aktieägarna i Invoicery Partners Sweden valde att rösta ja till vårt bud och att de ser fördelarna med att få likviditet i sin aktie samt de fördelar en notering kan ge. Nu kan vi gå vidare med de noteringsförberedelser som behöver genomföras för att slutföra transaktionen. Spactvå, som kommer byta namn till Invoicery Group, planerar att publicera ett åternoteringsmemorandum i slutet av februari 2023, kommenterar Marcus Bonsib, vd i Spactvå.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.