Smart Valor uppdaterar kring verksamheten, har flyttat över serverinfrastruktur till AWS
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Smart Valor uppdaterar kring verksamheten, har flyttat över serverinfrastruktur till AWS

Smart

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, kommer denna månad att flytta över sin serverinfrastruktur till Amazon Web Services. Det uppges i en verksamhetsuppdatering.

Enligt Valor kommer molnlösningen från AWS att göra det möjligt att utöka antalet miljöer och skala upp tillhandahållandet av tjänster inom B2B och B2B2C. Därutöver uppges den nya plattformen vara mer flexibel och kostnadseffektiv.

Vidare uppger sig Valor ha förbättrat funktionerna på sin tradingplattform. Den senaste revideringen omfattar "Advanced Trading"-sektionen.

"Vi har tagit bort överflödiga element och förbättrat vissa funktioner för att göra plattformen ännu mer bekväm att använda. Bland annat finns det nu klickbara poster i orderboken för att förenkla handeln när priserna fluktuerar", skriver bolaget.

Man har också förbättrat processen kring registrering av nya kunder. Den tar nu mindre än fem minuter att genomföra sedan ytterligare guidning adderats i samband med registreringen.

För att värva fler kunder har Valors marknadsföringsteam börjat testa nya metoder. Bland annat har sidan "Bjud in en vän" på plattformen reviderats och ett nytt belöningssystem har införts. Initiala tester har gjorts under begränsad tid på utvalda platser och resultaten håller nu på att analyseras. Valor avser att vidareutveckla detta och rulla ut det till ett större antal användare som ett nästa steg.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.