Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Smart

Smart Valor uppdaterar kring verksamheten, har flyttat över serverinfrastruktur till AWS

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, kommer denna månad att flytta över sin serverinfrastruktur till Amazon Web Services. Det uppges i en verksamhetsuppdatering.

Enligt Valor kommer molnlösningen från AWS att göra det möjligt att utöka antalet miljöer och skala upp tillhandahållandet av tjänster inom B2B och B2B2C. Därutöver uppges den nya plattformen vara mer flexibel och kostnadseffektiv.

Vidare uppger sig Valor ha förbättrat funktionerna på sin tradingplattform. Den senaste revideringen omfattar "Advanced Trading"-sektionen.

"Vi har tagit bort överflödiga element och förbättrat vissa funktioner för att göra plattformen ännu mer bekväm att använda. Bland annat finns det nu klickbara poster i orderboken för att förenkla handeln när priserna fluktuerar", skriver bolaget.

Man har också förbättrat processen kring registrering av nya kunder. Den tar nu mindre än fem minuter att genomföra sedan ytterligare guidning adderats i samband med registreringen.

För att värva fler kunder har Valors marknadsföringsteam börjat testa nya metoder. Bland annat har sidan "Bjud in en vän" på plattformen reviderats och ett nytt belöningssystem har införts. Initiala tester har gjorts under begränsad tid på utvalda platser och resultaten håller nu på att analyseras. Valor avser att vidareutveckla detta och rulla ut det till ett större antal användare som ett nästa steg.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt