Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Smart

Smart Valor och Dukascopy Bank ska lansera tjänst för snabba kryptotransaktioner

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, och Dukascopy Bank, som har sitt säte i Schweiz, har ingått ett partnerskap för att förenkla köp och försäljning av kryptovalutor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kunderna kommer att kunna koppla samman sitt Smart Valor-konto med deras bankkonto hos Dukascopy Bank. Kunderna kommer att få tillgång till 176 par kryptovalutor på Smart Valors plattform.

Integrationen är klar och har testats. Tjänsten kommer att tillgänglig med start den 6 juli.

"Att göra transaktioner med digitala tillgångar tillgängliga för bankkunder är kärnan i vår B2B2C-strategi. Vi är glada att kunna lansera detta tjänsteerbjudande genom att samarbeta med en bank som står oss nära när det gäller innovationsmentalitet och som, precis som vi, är baserad i en av de mest prestigefyllda och välreglerade jurisdiktionerna - Schweiz. Två schweiziska finansteknikföretag som går samman för att leverera en bättre användarupplevelse och tillgång till digitala tillgångar - denna milstolpe kommer att visa vägen framåt för många traditionella finansinstitut som för närvarande överväger tillgängliga ingångsalternativ", uppger Smart Valors styrelseordförande och medgrundare Olga Feldmeier i en kommentar.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt