Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Smart

Smart Valor ingår partnerskap med finska Enable Banking

Schweiziska Smart Valor, som driver en investeringsplattform inom digitala tillgångar, har ingått partnerskap med finska Enable banking om att erbjuda omedelbara köp av kryptovalutor via banköverföring. Det framgår av ett pressmeddelande.

Med den nya integrationen på plats behöver kunder inte vänta flera dagar på att få sina kryptovalutor överförda utan det sker direkt.

"Att använda ett kreditkort för att köpa kryptovalutor är väldigt enkelt och bekvämt. Kreditkortsleverantörer tar dock ibland ut höga avgifter. Med banköverföringar kan även stora belopp överföras nästan kostnadsfritt", säger Thomas Felber, teknikchef och medgrundare på Smart Valor. "Med den här lösningen kombinerar vi hastigheten på kreditkortsnätverket med kostnadseffektiviteten av en banköverföring. När kunderna har skickat pengarna krediteras kryptovalutan omedelbart på deras SMART VALOR-konto", tillägger han.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Smart Valor

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Smart Valor

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt