Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

SLG:s

SLG:s rapport lägre än Analyst Groups estimat - tror på fler spellanseringar framöver

Gamingbolaget Safe Lane Gamings nettoomsättning och ebitda-resultat kom in lägre än vad Analyst Group hade förväntat sig under det andra kvartalet. Analyshuset ser dock möjligheter för företaget att accelerera utvecklingstakten framöver, framgår det av en färsk uppdragsanalys.

"Sammanfattningsvis kan vi efter att H1-22 nu är presenterad konstatera att SLG har utvecklats sämre än våra estimat avseende top line och ebitda, samtidigt är vi medvetna om branschens karaktärsdrag där livslängden på spel inom Casual och Hyper Casual i regel är kort, varför nya spellanseringar behövs för att starka omsättningen framöver", skriver Analyst Group.

Analyshuset bedömer att ett potentiellt lyckat spelsläpp kan få väsentlig påverkan på de finansiella räkenskaperna framöver och ser det som positivt att bolaget investerat i personalstyrkan för att möjliggöra fler spellanseringar.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt