Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Skolon inleder samarbete med Gleerups Utbildning

Digitala utbildningsbolaget Skolon har inlett ett partnerskap med svenska läromedelsföretaget Gleerups Utbildning. Det framgår av ett pressmeddelande.

Samarbetet uppges ge möjlighet för Skolons användare att komma åt, använda och köpa hela Gleerups utbud av digitala läromedel direkt i Skolonplattformen.

Skolon har idag över 3 000 digitala skolverktyg, utbudet ökas nu av Gleerups som är den största utgivaren av digitala läromedel på den svenska marknaden sett till omsättningsvolym. Detta uppges ha en positiv påverkan på Skolons omsättning framöver.

Gleerups är ett av Sveriges ledande läromedelsföretag, kända för att hålla hög kvalitet och att ligga i framkant gällande utveckling av digitala läromedel. Gleerups titlar är de digitala läromedel som vi fått mest frågor kring från våra användare att kunna använda via Skolon. Därför känns det extra roligt att kunna säga att Gleerups utbud nu blir tillgängligt hos oss, säger Oliver Lundgren, vd för Skolon.

Gleerups läromedel kommer att vara köpbara i Skolons plattform från terminsstart i augusti, en teknisk integration kommer genomföras under hösten.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Skolon

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Skolon

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt