Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Rightbridge

Rightbridge Ventures påkallar vite med anledning av brutet lock up-avtal

It-plattformsbolaget Rightbridge Ventures är sedan i oktober i fjol noterat på Nasdaq First North Growth Market. Noteringen genomfördes via ett så kallat omvänt förvärv, varmed det redan noterade bolaget Agilit Holding förvärvade samtliga aktier i Rightbridge Ventures och därefter godkändes för fortsatt notering med det nya namnet.

Vederlaget för samtliga aktier i Rightbridge Ventures erlades genom nyemitterade aktier i det noterade bolaget. Inför förvärvet ingick säljarna i Rightbridge Ventures lock up-avtal. Det har nu kommit till styrelsens kännedom att en av säljarna brutit mot ingånget lock up-avtal, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Styrelsen har uppmärksammats på att en av säljarna avyttrat samtliga sina aktier i bolaget, vilket sedermera även har bekräftats genom kontroll av bolagets aktiebok. Mot bakgrund av detta har styrelsen beslutat att påkalla vite i enlighet med tillämplig klausul i lock up-avtalet. Bolaget ämnar att löpande uppdatera om händelseförloppet allt eftersom det utvecklas.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om RightBridge Ventures

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien RightBridge Ventures

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt