Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Renewable

Renewable Ventures Nordic 2 godkänt för notering på Spotlight Stock Market

Spotlight Stock Market har godkänt Renewable Ventures Nordic 2:s (under namnändring till Scandinavian Astor Group) ansökan om upptagande av handel av bolagets aktier på Spotlight Stock Market. Första handelsdag är planerad till 12 januari 2023. Det framgår av ett börsmeddelande.

Bolaget beskrivs vara ett svenskt högteknologiskt bolag inom försvarsindustrin bestående av två olika verksamhetsområden i form av utrustning för utbildning mot radarstörning och avancerade kompositkomponenter.

Renewable Ventures Nordic 2 knoppades tidigare under december av till aktieägarna i Renewable Ventures.

"Den 11 april 2022 var första handelsdag i RVN på Spotlight Stock Market och i september 2022 ingick dotterbolaget RVN2 avtal om omvänt förvärv av försvarteknikbolaget Scandinavian Astor Technologies. I samband med noteringen av Astor har vi möjliggjort för våra aktieägare att bli delägare i en växande koncern med en viktig roll i en osäker omvärld. Med avancerad övningsutrustning för elektronisk krigföring och tillverkning av komplexa kolfiberlösningar för krävande kunder inom försvar och närliggande industrier tror vi att Astorkoncern har goda förutsättningar att skapa värde i noterad miljö", säger Marcus Bonsib, vd för Renewable Ventures.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Renewable Ventures

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Renewable Ventures

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt