Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

OurLiving har levererat SaaS-moduler till Optimala Hem - rör tre nya bostadsprojekt

OurLiving, som ägs av teknikbolaget Compare-IT, har levererat SaaS-moduler till tre nya bostadsprojekt åt bostadsutvecklaren Optimala Hem. Det framgår av ett pressmeddelande.

Modulerna som tillhandhållits är tillval som genererar bostadsspecifika bopärmar samt kommunikationsmoduler. De förklaras göra det möjligt för bostadsutvecklare och bostadsrättsföreningar att enkelt kommunicera med bostadsinnehavarna.

Projektet omfattar 16 radhus och 14 parhus i Skurup och Flyinge, samt 10 radhus i Jonstorp.

- Samarbetet med Optimala hem visar hur uppskattade våra funktioner är som vi tillhandahåller via OurLiving-appen. Inte bara före och under byggnationen utan också i förlängningen när bostadsrättsföreningen tar vid och man värdesätter vår SaaS-baserade betalningsmodell som är enkel för bostadsrättsföreningen att arbeta med, kommenterar Compare-ITs vd Henrik Jarl.

Optimala Hem använder sedan tidigare OurLivings tjänster till samtliga av sina nybyggnationer, vilket årligen innefattar ungefär 120 bostäder.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om OurLiving

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien OurLiving

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt