Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Ortoma får certifiering av OTS Hip Guide i Japan

Medicinteknikbolaget Ortoma når en viktig milstolpe genom att nu certifieras i Japan för modulen OTS Hip Guide. Det framgår av ett pressmeddelande.

Systemet kommer lanseras i Japan för klinisk användning efter att de nu godkänts för marknadsföring i landet.

Ortoma har tidigare fått godkännande för marknadsföring av OTS Hip Plan. Därmed är hela Ortoma Treatment Solution för höftledsoperationer certifierad i Japan.

Nästa steg är att partnern Johnson & Johnson K.K kommer utvärdera produkterna kliniskt under en initial pilotperiod som beräknas inledas under kvartal 3 och pågå i sex månader.

"Med certifieringen av OTS Hip Guide i Japan kan vi nu slutföra förberedelser och börja distribuera OTS Hip i Japan. Marknadspotentialen för OTS-plattformen är omfattande där Japan är en strategisk marknad med en årlig tillväxt om 7-8% för antalet höftledsplastiker. Vi ser fram mot att börja introducera produkten i Japan för klinisk användning tillsammans med vår strategiska partner. Vi har siktet inställt på en positiv pilotperiod och ser med tillförsikt fram emot en framgångsrik etablering av OTS Hip på den japanska marknaden", kommenterar Linus Byström, vd för Ortoma.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Ortoma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Ortoma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt