Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Optimobile meddelar ny strategi med globalt fokus

Telekombolaget Optimobile tillkännagav idag en ny strategi för att nyttja sin expertis inom rösttjänster och Optimobile-plattformen, för att föra ut fördelarna med röstkommunikation till fler sektorer. Det framgår av ett pressmeddelande.

Historiskt har Optimobile varit fokuserad på telekomsektorn, efter att ha levererat mjukvarubaserade rösttjänster för telekombolag som Telenor, Tele2 och 3.

Den nya strategin kommer att resultera i en uppdaterad produktportfölj för Optimobile, som börjar med de redan annonserade Optiset-, Woony- och Zapr-produkterna.

"Jag ser ingen anledning till varför vi skulle begränsa vår expertis och plattform till den mer traditionella telekomsektorn. Fördelarna med röstkommunikation är tidlösa och otvivelaktiga, och i en värld som blir mer och mer digital finns det en enorm potential i att integrera röstkommunikation i sektorer som e-handel, företagskommunikation och konsumentmarknaden!", kommenterar Optimobiles vd Erik Nilsson.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om OptiMobile

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien OptiMobile

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt