Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nimbus varumärke Aquador visar upp nya båtmodeller på båtmässan i Düsseldorf

Båttillverkaren Nimbus kommer för första gången visa upp nya Aquador 250HT i samband med båtmässan i Düsseldorf som börjar den 21 januari. Samtidigt blir det internationell premiär för Aquador 300 HT som tidigare bara visats upp i Finland. Mässan i Düsseldorf är världens största inomhusmässa för båtar och inleder mässäsongen 2023. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lanseringen av den nya serien båtar från Aquador innebär varumärkets mest omfattande produktförnyelse på 20 år. Först ut i den nya serien var 300HT som visades upp på UIVA i Helsingfors i augusti förra året och som nu gör internationell debut i Düsseldorf. För lillasystern Aquador 250 HT blir det däremot världspremiär i samband med mässan. Den nya serien båtar från Aquador omfattar tre modeller där 380 HT kommer att premiärvisas senare.

Båtarna av varumärket Aquador tillverkas av finska Bella Boats som sedan 2018 ingår i Nimbus Group. Den internationella båtmässan Düsseldorf Boat Show pågår mellan 21 och 29 januari.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Nimbus

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Nimbus

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt