Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nimbus gör rekrytering för satsningen i Nordamerika

Båttillverkaren Nimbus har rekryterat Justin Joyner till rollen som vice vd för dess amerikanska dotterbolag Nimbus Boats USA. Joyner kommer tillträda posten 20 juni, framgår det av ett pressmeddelande.

Joyner kommer få ansvaret att etablera Nimbus nya kontor i Annapolis. Han har sedan tidigare jobbat som PowerBoat manager för Beneteau i Nordamerika.

Nimbus har en uttalad ambition att växa i Nordamerika. Företaget rapporterade en ökad orderingång med 150 procent i regionen under första kvartalet, medan den totala orderingången samtidigt ökade 9 procent.

"I Justin får vi nu en kollega som verkligen kan och förstår hur den nordamerikanska marknaden fungerar vilket är avgörande för att nå långsiktiga kommersiella framgångar där. En ökad försäljning Nordamerika innebär inte bara en inbrytning på vad som tveklöst är en av världens största och mest intressanta båtmarknader, utan innebär också en viktig geografisk breddning som minskar den konjunkturella sårbarheten," säger vd Jan-Erik Lindström.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Nimbus

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Nimbus

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt