Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

My Beat avser förvärva Karma Mobil

Mobiloperatören My Beat har ingått en avsiktsförklaring om att förvärva Karma Mobil, enligt ett pressmeddelande.

Nästa steg blir att ingå ett slutligt överlåtelseavtal runt den 23 december, vilket består av en betalning med 2,075 miljoner aktier i My Beat samt ett skuldebrev på 4,8 miljoner kronor med förfall fördelat över tre datum. Aktiebetalningen innebär en utspädning på cirka 15,5 procent för befintliga aktieägare i My Beat.

För att överlåtelseavtalet ska kunna ingås måste bolagen ha genomgått godkänd due diligence och erhållit relevanta godkännanden.

De två bolagen uppges driva verksamheter med många likheter kring erbjudande och målgrupp.

"Båda bolagen använder dessutom samma nätoperatör vilket gör att våra kunder har samma kvalitet när det gäller uppkoppling i sina abonnemang. Genom att driva kundmassan i gemensamma system och med gemensamma resurser ser vi att vi kan uppnå en bättre affär, starkare erbjudande och förbättrade möjligheter för ytterligare tillväxt", säger My Beats vd Fredrik Horn-Berlin.

Karma Mobil grundades 2019, har två anställda och omsatte för 3,1 miljoner kronor under första nio månader av 2022 med ett negativt resultat på -1,9 miljoner kronor.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om My Beat

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien My Beat

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt