Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Monivent tecknar samförståndsavtal med American Academy of Pediatrics

Medicinteknikbolaget Monivent meddelar att de tecknat ett Memorandum of Understanding (MOU) tillsammans med American Academy of Pediatrics (AAP). Det framgår av ett pressmeddelande.

Detta innebär att organisationerna önskar att upprätta en strategisk allians med det primära syftet att främja hälsa och välfärd för barn och deras familjer.

Ett av målen med uppdraget är att använda Monivents mätutrustning för att samla in ventileringsdata under återupplivning av nyfödda på sjukhus. Nätverket inkluderar ett antal akademiska centra över hela USA.

"Vi är mycket glada över möjligheten att samarbeta med AAP och kunna stödja den viktiga forskningen inom DRIVE-nätverket. Att kunna bidra till det gemensamma målet att förbättra hälsan hos alla nyfödda, är helt i linje med Monivents vision. Denna allians kommer också att ge oss möjligheten att skapa en djupare kundförståelse på den amerikanska marknaden redan innan Neo100 är godkänd av FDA", säger Karin Dahllöf, vd för Monivent.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Monivent

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Monivent

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt