Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mestro

Mestro tecknar ramavtal med Heimstaden

Mjukvarubolaget Mestro har tecknat ett ramavtal med Heimstaden avseende att leverera sina produkter inom energiuppföljning till bostadskoncernen. Det framgår av ett pressmeddelande. Syftet med avtalet är att förenkla leverans av Mestros produktsvit till samtliga av koncernens marknader. Per idag nyttjas Mestros tjänster i tre av Heimstadens tio landsorganisationer som totalt äger cirka 150 000 lägenheter.

Bolaget har svårt att uppskatta ett totalt avtalsvärde för de sju nya marknaderna, men enskilda större avrop från avtalet kommer att offentliggöras löpande. Vidare framgår att de samlade årliga abonnemangsintäkterna för Heimstadens tre befintliga landsorganisationer som idag använder Mestro uppgår till cirka 800 tusen kronor.

Ramavtalet, som träder i kraft omgående, uppges vara av strategisk vikt för Mestro, då det öppnar upp för en geografisk expansion till Europas största fastighetsmarknader, såsom Tyskland och Storbritannien.

Heimstaden har fastigheter i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Island, Polen, Storbritannien, Tjeckien och Tyskland.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Mestro

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Mestro

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt