Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Mangold

Mangold höjer LL Lucky Games motiverade värde till 5,25 kronor (5,10)

Kasinospelutvecklaren LL Lucky Games får ett höjt motiverat värde hos Mangold på 5,25 kronor per aktie, från tidigare 5,10 kronor. Det framgår av en färsk uppdragsanalys.

Upprevideringen kommer i spåren av LL Lucky Games förvärv av spelstudion ReelNRG, vilket utökar bolagets portfölj med över 100 procent samt ger det tillgång till nya licenser. Mangold ser positivt på affären då den erbjuder synergier inom bland annat korsförsäljning och kostnadsoptimering.

I analysen uppmärksammas också att LL Lucky Games största kund, Danske Licens Spil, valt att utöka med fler spel under 2022.

"Det är ett kvitto på intresset för Lucky Games spel och innebär ett fördjupat samarbete med den största iGaming-operatören i Danmark. Mangold ser positivt på att bolaget nu kan integrera sin plattform till en stor operatör och äga hela sin värdekedja, vilket kan öppna för ytterligare avtal", heter det.

LL Lucky Games handlar till 2,19 kronor på fredagen.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om LL Lucky Games

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien LL Lucky Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt