Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

LL

LL Lucky Games konsoliderar sin plattform efter förvärvet av ReelNRG

Kasinospelutvecklaren LL Lucky Games uppdaterar sin spelplattform efter förvärvet av ReelNRG, som aviserades tidigare i år. Det framgår av ett pressmeddelande.

Företaget ska nu konsolidera sin teknik samt sina spel till ReelNRGs spelplattform, vilket bedöms bidra till synergier och en ökad lönsamhet. Den nya plattformen beskrivs erbjuda en snabbare integration av kunder och inkludera nya spelfunktioner.

”Genom förvärvet av ReelNRG skapar vi stora synergier i form av korsförsäljning, kostnadsoptimering och möjlighet till ny teknik. Med vår nya serverinfrastruktur på plats kan vi snabbare möta kundernas behov och prestandakrav samt marknadens intresse för nya spelfunktioner, vilket gör att vi framtidssäkrar vår spelplattform för fortsatt tillväxt", kommenterar Mads Jørgensen, medgrundare och vd för LL Lucky Games.

Övergången till den nya plattformen väntas vara klar under det tredje kvartalet och uppges innebära en kostnadsoptimering om 8,5 miljoner kronor per år.

Åtgärden resulterar även i att utvecklingen flyttas från Lettland till Indien.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om LL Lucky Games

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien LL Lucky Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt