Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kryptobolaget

Kryptobolaget Circle vill öka antalet anställda med upp till 25 procent

Kryptobolaget Circle vill öka sin personalstyrka med upp till 25 procent i år och driva vidare expansionen. Det uppgav finanschefen Jeremy Fox-Geen till Wall Street Journal. Beskedet kommer trots den avbrutna Spac-affären som skulle ta bolaget till börsen och uppsägningar i hela branschen.

Det Boston-baserade företaget, som driver stable coin USD Coin, hade cirka 900 anställda i slutet av förra året och bolaget siktar således på att addera 135-225 anställda. I fjol dubblade bolaget antalet medarbetare jämfört med 2021.

"Vi växer och investerar och vi är lyckligt lottade att vi har en finansiell ställning som gör att vi kan upprätthålla våra investeringar", sade finanschefen. "Vi har bromsat tillväxten försiktigt och fokuserar på det som är viktigast."

Förra året tog bolaget in 400 miljoner dollar i en finansieringsrunda med bland annat Blackrock och Fidelity.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.