Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Invoicery-förvärvet

Invoicery-förvärvet i fokus i Spactvås kvartalsrapport

Spac-bolaget Spactvå hade som väntat ingen omsättning i det fjärde kvartalet där fokus låg på förvärvet av gigekonomibolaget Invoicery Int som man valt att genomföra. Fokus ligger nu på integrationen av detta bolag.

Resultatet efter skatt blev -0,6 miljoner kronor.

Resultat per aktie hamnade på -0,12 kronor.

- Jag ser det som att Invoicery Int säljer hackorna och spadarna till den nya vågen av plattformsbolag - medan många aktörer inom gigekonomin tar mycket risk och har svårt att nå lönsamhet så har Invoicery Int genom skalfördelar och ständiga förbättringar hittat en bra balans mellan lönsamhet och tillväxt. I noterad miljö skapas förutsättningar för ökad kännedom och för accelererad tillväxt, skriver vd Marcus Bonsib.

Likvida medel uppgick till 21,5 miljoner kronor.

Spactvå, MkrQ4-2022
Nettoresultat-0,6
Resultat per aktie, kronor-0,12
Likvida medel21,5


http://media.finwire.com/media/FWS00848AD-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.