Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Gold

Gold Town Games dotterbolag lanserar spel i Europa

Spelutvecklingsbolaget Gold Town Games dotterbolag Sideline Labs har lanserat spelet Blitz Football Manager i hela Europa på Google Play och Appstore. Det framgår av ett pressmeddelande.

De senaste månaderna har spelet varit live och testats på Google Beta program i Europa och Ios i Storbritannien. Spelet har idag en användarbas på 500 användare som dagligen spelar 30 minuter. Insamlad användardata visa en retention dag ett på 30 procent och dag sju på 10 procent. Merparten av de 5 000 användare som laddat ner och testat spelet är Androidanvändare och ungefär 3 procent har än så länge genomfört ett köp.

- Sammanfattningsvis är vi nöjda med den initiala lanseringen av Blitz och ser optimistiskt på möjligheterna att göra några förbättringar och att därefter en fullskalig global lansering av spelet. Vi ökar nu antalet marknader framförallt för Ios användare, som historiskt sett också är starkare än android när det gäller retention och konvertering till köp. Målsättningen med den europeiska lanseringen är att samla in ytterligare värdefull användardata, förbättra ett par nyckeltal och bygga en större användarbas, säger Pär Hultgren, vd på Gold Town Games.

Blitz Football Manager är ett spel med temat amerikansk fotboll och huvuddelen av marknaden finns således i Nordamerika. Bolaget avser att lansera spelet i globalt, med fokus på Amerika, under kommande månader.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Gold Town Games

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Gold Town Games

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt