Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Easyfills dotterbolag Ebeco Sro i samarbete med Tilhengernor

Butiksinredningsbolaget Easyfills dotterbolag i Slovakien, Ebeco Sro, har tecknat ett samarbetsavtal med Tilhengernor avseende försäljning och distribution av Ebecos släpvagnar på den norska marknaden. Det framgår av ett pressmeddelande.

För EasyFill koncernen innebär detta samarbetsavtal att verksamheten i det norska dotterbolaget Ebeco dras ner och att Tilhengernor blir exklusiv rikstäckande distributör av Ebecos sortiment av släpvagnar för den norska marknaden.

Parterna inleder också ett samarbete som kommer att innefatta en vidareutveckling av ställningsvagnar och andra specialvagnar för den norska marknaden.

"Detta är trailers som även kan säljas till andra europeiska länder och Ebeco satsar på att utveckla en nischprodukt med stor ekonomisk potential. Under en treårsperiod ser Ebeco för sig att försäljningen av trailers till Tilhengernor kan uppgå till 15-20 miljoner norska kronor årligen", skriver bolaget.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om EasyFill

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien EasyFill

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt