Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Easyfill senarelägger årsstämman till den 30 juni

Butiksinredningsbolaget Easyfill senarelägger årsstämman till den 30 juni, jämfört med tidigare aviserade 30 maj. Stämman kommer hållas fysiskt i Sollentuna. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Bolaget är för närvarande djupt inne i strategiskt avgörande diskussioner vilket gör att den ursprungliga tidpunkten för 2021 års bolagsstämma inte är optimal. Ledningen i bolaget vill att förhandlingarna slutförs och kommuniceras till marknaden innan bolagsstämman för att då utförligt kunna dela med sig av informationen om den pågående affären. Att lösa komplikationer som uppkommit på grund av kriget i Ukraina har tagit mycket av ledningens tid vilket även det påverkat beslutet att skjuta upp stämman. Styrelsen vill åter genomföra en fysisk bolagsstämma i Sollentuna och för att göra detta på bästa sätt behövs ytterligare tid till planering", skriver Easyfill.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om EasyFill

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien EasyFill

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt