Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Easyfill är på väg åt rätt håll, vidtagna åtgärder börjar ge resultat - nyhetsbrev

Butiksinredningsbolaget Easyfill befinner sig på rätt väg och vidtagna åtgärder börjar ge resultat,
enligt ett nyhetsbrev som publiceras på måndagen.

"Vi avslutade 2021 med ett positivt momentum i koncernen; vi har kunnat se att flera av de åtgärder vi initierat börjar ge resultat, så även om det inte går snabbt så känns det som att vi är på rätt väg", kommenterar tillförordnade vd Jens Lidén.

Ebeco har som tidigare meddelats mottagit ordrar som säkrar produktionen för stora delar av 2022. En eventuell order från Pongratz är inte färdigförhandlad, men bolaget tror på liknande volymer som 2021.

När det gäller Enjoy är en omsättningsökning budgeterad för 2022.

"När det gäller Easyfill så har vi satt en rimligt aggressiv och förhoppningsvis realistisk budget för 2022. Budgeten för verksamheten i affärsområdet Easyfill är den mest osäkra då det finns både störst potential, men också störst utmaningar i jämförelse med övriga affärsområden", kommenterar Jens Lidén.

Bolaget har att genomföra installationer av 140 enheter Turnloader Ambient på den tyska marknaden under första kvartalet.

Vidare arbetar bolaget med ett projekt med stor potential med en vidareutvecklad lågkostnadsvariant av Rotoshelf för kommersiella kylskåp. För närvarande testas en förseriemodell av lösningen och planerade första leveranser beräknas till inledningen av andra kvartalet. Dock finns ingen skriftlig order ännu.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om EasyFill

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien EasyFill

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt