Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

DS Plattformen får villkorat godkännande för byte av marknadsplats till First North

Investeringsbolaget DS Plattformen har erhållit villkorat godkännande för byte av marknadsplats till First North. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bakgrunden är att DS Plattformen har, som offentliggjordes den 21 december 2022, ingått avtal om förvärv av samtliga aktier i Whitepearl Holdings med betalning i form av nyemitterade aktier i DS Plattformen. Transaktionen är bland annat villkorad av att ett listbyte genomförs från NGM Nordic SME till Nasdaq First North Growth Market.

Transaktionen är vidare villkorad av att bolagsstämma i DS Plattformen godkänner transaktionen och vissa därtill sammanhängande beslutsförslag med erforderlig majoritet. DS Plattformen avser att inom kort kalla till årsstämma som föreslås besluta om transaktionen. En bolagsbeskrivning upprättad i anledning av det tilltänkta listbytet avses publiceras i god tid före stämman.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om DS Plattformen

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien DS Plattformen

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt