Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Combinedx föreslår en utdelning på 1,50 kronor per aktie

Aktieägarna i it-konsultbolaget Combinedx, som noterades på First North i förra veckan, kallas till årsstämma torsdagen den 5 maj i Karlstad.

Styrelsen föreslår att stämman beslutar om en utdelning på 1,50 kronor för räkenskapsåret 2021. Aktien började handlas på First North den 28 mars i år.

Valberedningen föreslår nyval av Niklas Flyborg som styrelseledamot. Styrelseledamoten Ulf Sandlund har avböjt omval. Omval föreslås av styrelseordförande Niklas Hellberg och styrelseledamöterna Jessica Petrini, Petter Traaholt, Johan Gotting och Joakim Alkman.

Styrelsens föreslår att årsstämman beslutar om inrättande av ett incitamentsprogram riktat till ledande befattningshavare inom koncernen i form av teckningsoptioner.

Styrelsen vill ha bemyndigande från stämman att besluta om nyemission av aktier, motsvarande en ökning av antalet aktier med högst 30 procent.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om CombinedX

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien CombinedX

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt