Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Coala Life utökar tjänst i USA - ökar intäkterna

Medicinteknikbolaget Coala Life har beslutat att utöka sin tjänst för Managed RPM i USA. Det framgår av ett pressmeddelande.

Den utökade tjänsten tillhandahålls en mer omfattande analys och rapportering till vårdgivaren. Utökningen sker från och med den 15 december.

”Det är mycket tillfredsställande att vi nu i vår amerikanska verksamhet kan erbjuda en utökad tjänst till samtliga våra anslutna kliniker. Den utökade tjänsten överensstämmer bättre med vårdgivningen och ger samtidigt ett kraftigt ökat ekonomiskt incitament för vårdgivarna. Vi uppskattar att våra intäkter per patient där tjänsten utökas kommer att öka med cirka 50 procent och planen är att samtliga patienter ska vara anslutna under Q1 2023”, säger Dan Pitulia, vd för Coala Life Group, i en kommentar.

Den utökade tjänsten kommer successivt att rullas ut på patientunderlaget. Företaget kommer att lägga till detta i sina avtal och planen är att det skall vara klart under det första kvartalet nästa år.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Coala-life

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Coala-life

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt