Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Briox

Briox lanserar automatiserad bokföring i ett samarbete med Arkimera Robotics

Affärssystembolaget Briox meddelar att de i ett partnerskap med Arkimera Robotics ska erbjuda redovisningsbyråer och småföretagare automatisk bokföring av digitala dokument. Det framgår av ett pressmeddelande.

Arkimera Robotics har tagit en självinlärningsalgoritm som kan nyttjas i mjukvaruapplikationer för att automatisera datainmatning från digitala dokument.

Tjänsten sägs kunna integreras med redovisnings- och bokföringsapplikationer och möjliggör mer träffsäkra analyser samt en kraftig tidsbesparing.

“Arkimera Robotics har lyckats affärsutveckla kring Machine Learning på ett mycket intressant sätt. Deras algoritm kräver mycket lite data för att lära sig hur en användare vill plocka ut information från ett inkommande underlag. Att kunna integrera den senaste generationens automatiseringstjänster i Briox programvara kommer att innebära ett stort mervärde för våra kunder”, säger Johan Nordqvist, vd för Briox.

Lösningen ska lanseras under hösten.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Briox

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Briox

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt